Facebook
Twitter
Tuenti
Email
Reduir
Normal
Ampliar
Imprimir
Nº visites
hora
Portal arrow Grups arrow Esplai arrow Colònies

COLÒNIES PARRÒQUIALS D'ESTIU 2013

Colònies 2013

La parròquia fa unes colònies els dies 30 de juny - 7 de juliol, per a infants i joves de 7 a 16 anys. Són molt divertides i molts ja les estan esperant!

Aquest cop serà a Moià (El Moianès -Bages-) a la casa de Can Vilalta.

El preu és de 240€, incloent l'anada amb autocar i assegurança. ...

Entre d'altres coses, farem esport, gimcanes, pregàries, excursions, manualitats, cinema, foc de campament, karaoke..., comptant amb les instal·lacions de la casa com ara piscina, camps de futbol, vòlei, bàsket...


Com arribar a la casa de colònies:


Per més informació podeu adreçar-vos a: els monitors, en l'esplai (dissabtes, d'11h a 13'30h), o els mossens, en despatx parroquial (dl, dm í dv, de 18h a 19'30h), per telèfon o en qualsevol moment.
Diumenge 30-juny-2013

Ja som aquí!

Estem tots molt bé

Ginkana
Normatives

A la sortida ens hem acomiadat de tots els pares a la Parròquia de Sant Pius Xè a Barcelona, amb un bon dia pel davant. Al matí Barcelona estava força ennuvolat, però no es pronosticava cap pluja, i efectivament així ha estat.

L'autocar ens va endur fins a la porta de la casa, vam instal·lar-nos, jocs de presentació, vam sopar i vam preparar una ginkana nocturna de benvinguda com a joc de nit.

Les proves de la ginkana tractaven sobre comportaments a les colònies i a la casa, i després tots junts al hall vam fer una posta en comú.

Tots estem molt contents de com està anant tot. Tots tenim moltes ganes de passar-ho bé, i de coneixer-nos més i ser més amics: tenim 7 dies per endavant!

Dilluns 1-juliol-2013

Quina gresca!

Presentació del tema

Fil Conductor
Piscina

Al dia següent ens hem aixecat d'un salt. Batuka, plegària, esmorçar... i vinga, activitat!

I ja ens estem immergint de ple en la dinàmica de les colònies: presentació del tema, formació dels grups, gincanes...

Tots estem d'allò més contents i fem molta pinya tots plegats. I les colònies no han fet més que començar!!!

Dimarts 2-juliol-2013

Que el ritme no pari!

Primer dia del campionat

Foto de grup
Manualitats

Sembla que no però l'horari està farcit de mil coses, esports, dinàmiques, activitats d'allò més variopintes, anem cap amunt i cap avall sense parar,i..., ben contents!

Pel matí hem començat el campionat. Pichi, bàsket, futbol, etc: en equips de totes les edats, tots han de puntuar...

Aquests nens i joves no es cansen mai, millor perquè demà tenim un bon passeig cap a l'Estany, i hem de tenir prou vitamines!

Dimecres 3-juliol-2013

Ens anem d'excursió

El dia de la ruta llarga

Ruta
Grup

Aquests nois estan plens d'energia!!! Avui hem anat al poble de l'Estany, (més de tres hores d'anada caminant!) on es troba el monestir històric de Santa Maria de l'Estany, hem estat molt cordialment rebuts i hem dit després una eucaristia dins l'església, i després de dinar vam donar un cop d'ull al bonic claustre d'endins. A la tornada vam fer un camí més curt, poc més d'una hora.

A la tornada, en arribar a la casa, vam refrescar-nos en la piscina, i tothom no parava de jugar amb l'aigua encara!!!

A la nit, però, una activitat tranquila: cinema a l'aire lliure. Tot és molt divertit i tothom està molt content!

Dijous 4-juliol-2013

Gràcies amic!

Avui cadascú té un amic invisible

Amic invisible
Amic invisible

Avui continua la nostra copa confederacions, i tots els equips ja van sumant encara més punts. I per acabar una piscina de refresc.

El dia ha estat marcat per l'amic invisible, on cadascú feia manualment un regalet a un altre, i després a la nit fou la "cerimònia" d'entrega. Gràcies amic!

Divendres 5-juliol-2013

El Castell de Clarà

Excursió a veure el Castell prop de Moià

Castell
Temps lliure

Un altre dia d'excursions. Hem anat tots, aquesta vegada al Castell de Clarà, de temps del romànic, i que es troba en ruïna i es conserva una part de la torre. A la montanya de Sant Andreu a 800 metres, des d'on es veu part del Moianès.

Un cop tots a la casa vam anar assajant (entre d'altres coses) un Lipdub molt mogut i simpàtic que estem preparant, i que serà una fantàstica sorpresa per tots els que vegin el dvd de les colònies 2013, quan surti.

Dissabte 6-juliol-2013

Jornada decisiva

Darrer dia per la copa i la resta d'activitats

Manualitats
Capella

Avui ha estat un dia marcat per mil activitats, entre d'altres coses per la final de campionat de la copa confederacions, la filmació final del Lipdub, jocs de valoració de les colònies, entrega de premis, etc.

I sobretot, per la festa de final de colònies. Al jardí, es va preparar els ornaments, l'equip de so per a la música i el pica-pica, i després tothom va participar-hi amb molta gresca i moltes ganes!

Demà esperem l'arribada dels pares, i ja els estem preparant la benvinguda. De segur que els nens s'aniran molt contents d'haver viscut una tan bona experiència. Arreveure!!!


Esplai

Dissabtes, d'11h a 13'30h

Esplai

Colònies 2013

Àlbum fotogràfic

Podeu veure algunes de les fotos clicant aquíDocument Colònies i campaments, llavor de futur, d'Enric Puig i Jofra, SJ

Valid XHTML 1.0 Strict

¡CSS Válido!

Amunt
Parròquia de Sant Pius X. © All rights reserved